ajia

Büyük gün yaklaşıyor! Hayatınızın en önemli anlarından biri o mekanda geçecek ve o anı ömür boyu hatırlayacaksınız. Peki nerede “evet” diyeceksiniz? Misafirlerinizi nerede ağırlayacaksınız? Hayallerinizin de ötesinde ömür boyu tatlılıkla hatırlayacağınız düğününüz için işte doğru adresler…

Düğünlerin vazgeçilmeyen ritüelleri var bir de her yıl değişen trendleri… Bu yıl nelerin tercih edildiğini otellere sorduk.
Shangri-La Bosphorus düğünlerinde sanatçı ve orkestraların olduğu canlı performanslar ön plana çıkıyor. Düğünler orkestra ile başlasa da sonrasında horon ekibi, davul şov ve DJ eşliğinde partilerle devam ediyor. Gece after party ile biterken otel mini ikramlardan oluşan bir büfe hazırlıyor.
Koru İstanbul Kuruçeşme’de çiçek ve meyvelerle dekorasyonda orijinal bir görünüm yaratılıyor. Lake masaları kaplayan beyaz dantel örtüler ve şamdanlar ise düğünlerin değişmeyen güzellikleri… Burada özgün sunumlara sahip menüler yaratmak da şık bir düğünün vazgeçilmezi.
Four Seasons’ın Boğaz manzaralı düğünlerinde en çok tercih edilen renk beyaz. Yine de düğün sahiplerinin karakterini yansıtan çiçek düzenlemeleri, fuşyalar, koyu turuncular, yeşiller denizin mavisine ve ortamın beyaz tonlarına çok yakışıyor. Açık havada ağır kumaşlar, koyu renkler yada klasik dekorlar pek tercih edilmiyor.
Çubuklu 29 düğünlerinde rustik ve romantik temalar öne çıkıyor. Rustik düğünlerde tahta uzun yemek masalar, kütük dekorlar, danteller ile süslenmiş blok mumlar, vazo olarak kullanılan kavanozlar, kuru dallar ve sarı&pembe tonlu çiçekler, tahta banklar, saman kağıda basılmış menüler var. Romantik düğünlerde ise pembe ve gri tonda çiçekler, romantik objeler, kuş kafesleri, eskitme objeler, toprak ve kum tonlarında dantel masa örtüleri, dantel objeler, bol mumlar tercih ediliyor.

Shangri-La Bosphorus
Otelin düğününüzde kullanabileceğiniz tavanı altı metre yükseklikte 1000 kişilik görkemli bir balo salonu var. Düğün ve davet organizasyonlarında yeme ve içme, butler, menü tadımı, koordinasyon toplantıları hizmetleri mevcut. Balayı süitinde konaklama, ertesi sabah kahvaltı, düğün akşamı süit odada yemek, iki hazırlık odası, ilk yıldönümü için Shang Palace restoranda iki kişilik akşam yemeği, gelin hamamı, kına gecesi, isteğe göre Rolls Royce araç, damat için düğün günü CHI, The SPA’da ücretsiz masaj gibi birçok imkanı Shangri-La’nın sunduğu imkanlar arasında…
TEL: 0 212 275 88 88

Koru İstanbul Kuruçeşme
Kuruçeşme’de yüzlerce yıllık ağaçların Boğaza eşlik ettiği, muhteşem manzaralı koru nihayet Koru İstanbul Kuruçeşme adı altında hizmete açıldı. Koru, üçü kapalı biri açık alanda 1000 kişiye kadar bütün organizasyonlarınızı yapabileceğiniz bir yer. Nişanınızı da, kınanızı da, düğününüzü de burada yapabilirsiniz. Mekanın davet sahiplerinin stresini azaltan organizasyon paketleri büyük kolaylık sağlıyor. Düğün davetleri için ise defne, erguvan ve leylak paketlerinden birini seçebilirsiniz.
TEL: 0 212 257 50 80

Four Seasons Hotels Istanbul
Four Seasons Boğaz manzarası, balo salonları ve düğün bahçesi ile her türlü düğün talebini karşılayacak altyapıda… Düğün Bahçesi Osmanlı’dan gelen peyzajı ve Boğaz’a nazır konumuyla yaz düğünleri için ideal. Atik Paşa Balo Salonu 700 kişiyi, Bosphorus Balo Salonu ise 400 kişiyi ağırlıyor. İtalyan Şef Sebastiano Spriveri’nin gelinle damadın tercihlerine göre şekillendirdiği düğün menü seçenekleri, balayı için ayrılmış özel suitler, SPA & Hammam’da kişiye özel bakım paketleri burada alacağınız hizmetlerden sadece bir kaçı. Otelin düğün paketleri yok, böylece tamamen düğün sahiplerinin beklentilerine uygun bir kurgu yapabiliyorlar.
TEL: 0 212 381 40 00‎

Bosphorus Palace

Bosphorus Palace’ın düğün ve davet organizasyonları için iki salonu var. Yeşillikler içindeki bahçe alanında yemekli davetlerde 350, kokteyl davetlerinde 500 kişi ağırlanabiliyor. Cepheden deniz manzaralı tarihi kayıkhane restoranda ise yemekli davetlerde 170, kokteyllerde 200 kişi… Otelin düğün paketine hoş geldin kokteyli, düğün pastası, balayı çifti için hazırlanmış deniz manzaralı ve jakuzili oda, bir gecelik konaklama, hazırlık odası, odaya şampanya, meyve sepeti ve kırmızı güllerle turn down hizmeti, balayı çifti için hazırlanmış zengin kahvaltı dahil. Düğün misafirlerine konaklama ücretleri üzerinden yüzde 50 indirim de uygulanıyor.
TEL: 0 216 422 00 03

Bir cevap yazın

Kasaba.works Digital Agency